Societat dijous, 22 de Març de 2018

Visita tècnica del projecte LifeCLINOMICS a Argençola


Autor: argençola

El proper 22 de març amb l'objectiu de veure una zona d’aprofitament forestal actiu i una zona d’influència de ribera amb treballs de prevenció d’incendis

Visita tècnica a la Riera de Clariana de LifeCLINOMICS
Visita tècnica a la Riera de Clariana de LifeCLINOMICS Foto: LifeCLINOMICS

El proper 22 de març els assistents al curs de 'Gestió de l’adaptació al canvi climàtic dels boscos', que es realitza els dies 21 i 22 de març a Vilafranca del Penedès, realitzaran una visita tècnica a indrets d'Argençola.

A les 10 del matí realitzaran una visita Forestal a Porquerisses
. Es tracta d'observar una zona d’aprofitament actiu on s’estan portant a terme treballs de millora (qualitat de fusta, augment de resiliència) sobre masses de Pi Blanc i Pinassa amb subvol de frondoses, amb extracció total del material vegetal i destí majoritari a biomassa

A les 12 h., visita a la Riera de Clariana -DPH i zona de servitud. L'objectiu és veure una zona d’influència de ribera amb treballs de prevenció d’incendis a escala de serralada i millora ecològica de l’ecosistema de ribera amb augment de la permeabilitat (augment de resiliència i millora d’oportunitats d’usos socials).

El curs forma part del projecte LifeCLINOMICS (Promovent la resiliència. Oportunitats i reptes de l’economia i la societat local en l’adaptació al canvi climàtic ) que desenvolupa les seves activitats al Penedès, Montseny i Terres de l’Ebre i amb sectors econòmics prioritaris com l’agroramaderia, forestal i turístic.Etiquetes: visita tècnica riera de clariana LifeCLINOMICS ArgençolaHo vols compartir?