Societat dilluns, 4 de Juny de 2018

Argençola present a Benvinguts a pagès 2018


Autor: argençola

Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació als visitants

Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació a Benvinguts a pagès
Agricultura ecològica Josep Mestre mostrarà la seva explotació a Benvinguts a pagès Foto: bap

El cap de setmana del 9 i 10 de juny se celebra la tercera edició de Benvinguts a Pagès (BAP). La iniciativa compta amb la participació de 240 explotacions agràries, 235 restaurants, 280 allotjaments i més d’un centenar d’activitats lúdiques.

El nucli fort del Benvinguts a Pagès són les visites guiades gratuïtes que es podran fer a 220 explotacions agràries i ramaderes. Les visites duraran entre mitja hora i una hora aproximadament i no caldrà reservar amb antelació l’horari d’arribada —si bé es recomana fer-ho si es tracta de grups nombrosos.

Argençola també participa al BAP amb Agricultura ecològica Josep Mestre que obrirà les portes de la seva explotació per a que els visitants puguin conèixer les varietats de cereals i llegums ecològics que conreen i veure el seu molí de farina. Els horaris de visites seran: Dissabte i diumenge de 10h a 14h i de 16h a 19h
, per norma general, els torns de visita començaran a les hores en punt.

Unes 30.000 persones es van desplaçar pel territori català en les dues edicions anteriors per viure una experiència lúdica que permet descobrir, tastar i comprar els productes del territori i que es complementa amb la participació d’allotjaments, restaurants i una àmplia oferta d’activitats paral·leles. La gran festa del món rural de Catalunya, que ja s’ha fet un lloc a l’agenda de famílies i foodies, esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè els visitants tenen l’oportunitat d’adquirir-los directament als productors i pagesos.

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels consells comarcals, consorcis i oficines de turisme i nombroses entitats i associacions del sector

Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre - Argençola
Productes d'agricultura ecològica Josep Mestre
Autor: Josep Mestre
Molí de cereal de Josep Mestre - Argençola
Molí de cereal de Josep Mestre
Autor: Josep Mestre
Agricultura ecològica Josep Mestre conreu de mostassa - Argençola
Agricultura ecològica Josep Mestre conreu de mostassa
Autor: Josep Mestre


Etiquetes: benvinguts a pagès agricultura ecològica josep mestre argençola



Ho vols compartir?