Societat divendres, 27 de Juliol de 2018

Embosca’t Festival 2018


Autor: casadeltio
Embosca’t Festival 2018
Embosca’t Festival 2018 Foto: casadelbosc

El divendres 27 de juliol es farà a Clariana l'Embosca’t Festival, un festival d’estiu amb propostes musicals singulars al mig del bosc, on tothom podrà submergir-se durant unes hores en una vivència sensorial on la música i la natura s’embranquen per crear una experiència única. Aquest any ens acompanyaran: 


Ravid Goldschmidt // 21:30h

Considerat un dels millors intèrprets de Hang, aconsegueix captivar-nos dibuixant ritmes i melodies amb les seves mans sobre aquest innovador instrument de percussió, creant així una atmosfera màgica que ens submergeix en un mar d’harmòniques emocions i sensacions.

Ferran Palau // 23h

Ens presenta el seu últim treball de pop metafísic 'Blanc', el seu tercer disc en solitari, un delicat balanceig en el temps a través d’oníriques melodies que ens traslladen a universos plens de nostàlgia i sensibilitat.

Hi haurà servei de bar al mig del bosc amb opcions de begudes i sopar fred. L’espai musical estarà obert per als qui es vulguin quedar fins la a la 1:00h. 


L'entrada és lliure amb taquilla inversa, tu decideixes el valor que dones a aquesta experiència i, al finalitzar, pots contribuir amb una lliure aportació econòmica.


L'activitat s'inclou dins els actes de 'Vivències al bosc' que se celebraran a Clariana del 23 al 27 de juliol, un conjunt d'activitats que tenen el bosc com a tema central i que són organitzades per l'Associació  de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d'Argençola i ENDINS amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Argençola.

Veniu a gaudir una nit d'estiu entre els boscos a Clariana!

Embosca’t Festival 2018 - Clariana
Embosca’t Festival 2018
Autor: casadeltio


Etiquetes: concert emboscat festival clariana argençola


Compartit per casadeltio.cat

Ho vols compartir?