Societat
dimecres 29 agost 2018 Argençola

Mor Joan Solà Miret

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Argençola
 
Mor Joan Solà Miret - Argençola
Mor Joan Solà Miret - Argençola
Autor: argençola
Nou consistori 2015, d'esquerra a dreta: Marina Berenguer, Jordi Teixé, Toni Lloret, Sònia Duran (secretària), Gumersind Parcerisas i Joan Solà - Argençola
Nou consistori 2015, d'esquerra a dreta: Marina Berenguer, Jordi Teixé, Toni Lloret, Sònia Duran (secretària), Gumersind Parcerisas i Joan Solà - Argençola
Autor: Marià Miquel
El dimarts 28 d'agost morí Joan Solà Miret, Regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis, a l'edat de 54 anys, després d'una llarga malaltia. El dimecres 29, a les 16:00 h, tindrà lloc la cerimònia a l'Oratori de Funerària Anoia.

Solà va ser regidor de l'Ajuntament d'Argençola a les eleccions del 2003, 2011 i 2015 per la llista de ICV. Vinculat a l'Ajuntament dins i fora del consistori durant més de 30 anys. També va ser soci fundador de l'ADF d'Argençola.

El Consistori d’Argençola vol manifestar el seu dol per la pèrdua del Regidor d’Obres i Urbanisme Sr. Joan Solà i Miret, persona molt compromesa amb el municipi en diversos mandats, declarant quatre dies de dol oficial els dies 29,30 ,31 d’agost i 1 de setembre, durant els quals, les banderes dels edificis municipals onejaran a mil pal. També quedaran afectats els actes compromesos per aquests dies.

També manifesta la condolença i suport d’aquest consistori i de tot el veïnat a la família Solà i Boladeras en aquests moments tant difícils.

Ens has deixat un gran buit, però el teu record perdurarà.!
Adjunts: PDF Decret de dol


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet