Societat dijous, 13 de Setembre de 2018

Argençola presenta 'Xino-Xano' un cicle de caminades al bosc


Autor: argençola

Vine a gaudir de la tardor a Argençola!

'Xino-Xano' cicle de caminades al bosc d'Argençola
'Xino-Xano' cicle de caminades al bosc d'Argençola Foto: argençola

L’Ajuntament d’Argençola amb el suport de la Diputació de Barcelona organitza un cicle de caminades gratuïtes obertes a tothom i de caràcter familiar, per donar a conèixer el terme municipal i convidar a tothom a gaudir del seu entorn natural, combinant salut i paisatge.

El cicle començarà el diumenge 23 de setembre a Argençola amb una 'Iniciació a la marxa nòrdica' a càrrec de Ester Corrales i Natxo Oñatibia de Rural Salut.

Vine a conèixer els beneficis per a la salut d’aquesta pràctica esportiva indicada per a totes les edats. Una manera tranquil·la de caminar i descobrir el nostre entorn.

La caminada començarà a les 10h del mati i el punt de trobada serà el cementiri d’Argençola. Trobareu lloc per aparcar a la bàscula o a l’entrada del poble. L’activitat té una durada d’entre 2 hores i 2 hores i mitja.

El dissabte 27 d’octubre continuaran les activitats a Clariana amb un 'Entrenament Paleo' a càrrec de Dídac Pastor i Desmaris Campo de Global Salut.

La filosofia Paleo vol connectar amb la nostra genètica i recuperar totes les habilitats i potencialitats per les que el nostre organisme està preparat. Això es fa reproduint moviments que el cos humà ha vingut practicant al llarg de la seva evolució com espècie des del Paleolític, però que s’han perdut amb els estils de vida actuals.

Si vols descobrir que és un entrenament Paleo t’esperem a les 10h del matí per practicar durant 2 hores. L’activitat és oberta i de caràcter familiar.

El cicle és tancarà a la primavera del 2019, en una data encara per determinar, amb la caminada 'Conrear, caminar, llegir' a càrrec de Josep Mestre i Marta Berenguer. Et convidem a descobrir el nostre paisatge de la mà de la pagesia d’una banda i de la veu dels escriptors i poetes de l’altra, per veure la natura amb una nova mirada.

Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia, la podeu fer mitjançant aquest formulari o trucant a l'Ajuntament 93 809 20 00 (de dimarts a divendres de 9:00 a 14:00 ).

Hi esteu tots convidats.

El cicle de caminades 'Xino-Xano' una forma de descobrir els boscos d'Argençola - Argençola
El cicle de caminades 'Xino-Xano' una forma de descobrir els boscos d'Argençola
Autor: ramon sunyer
Els boscos són molt abundants al municipi d'Argençola - Argençola
Els boscos són molt abundants al municipi d'Argençola
Autor: ramon sunyer
'Xino-Xano' cicle de caminades al bosc d'Argençola - Argençola
'Xino-Xano' cicle de caminades al bosc d'Argençola
Autor: argençola


Etiquetes: caminades Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?