Societat dissabte, 17 de Novembre de 2018

Xino-xano 'Entrenament Paleo'


Autor: argençola

dissabte 17 de novembre

Xino-Xano 'Entrenament Paleo' a Clariana
Xino-Xano 'Entrenament Paleo' a Clariana Foto: argençola

El dissabte 17 de novembre continua el cicle Xino-Xano a Clariana amb un 'Entrenament Paleo' a càrrec de Dídac Pastor i Desmaris Campo de Global Salut. L'activitat es va suspendre anteriorment per l'avís de pluges.

L'activitat, de caràcter familiar, començarà a les 10h del matí per practicar durant 2 hores i és oberta a tothom, ja que es disposarà de dos grups a escollir per tal de realitzar-la, un grup d'iniciació i un altre amb nivell més avançat.

La filosofia Paleo vol connectar amb la nostra genètica i recuperar totes les habilitats i potencialitats per les que el nostre organisme està preparat. Això es fa reproduint moviments que el cos humà ha vingut practicant al llarg de la seva evolució com espècie des del Paleolític, però que s’han perdut amb els estils de vida actuals.

Passarem una bona estona realitzant diferents exercicis funcionals en plena natura aprofitant l’entorn que ens envolta i adaptats a tots els nivells i edats. T’ho perdràs?

Activitat gratuïta però cal inscripció prèvia, la podeu fer mitjançant aquest formulari o trucant a l'Ajuntament 93 809 20 00 (de dimarts a divendres de 9:00 a 14:00 ).
Mes info de Global Salut

boscos de Clariana - Clariana
boscos de Clariana
Autor: Ramon Sunyer


Etiquetes: caminades xino-xano clariana argençolaHo vols compartir?