Societat
dijous 18 abril 2019 Argençola

Finalitza el curs de Marxa Nòrdica d’Argençola, una experiència amb molt èxit

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Ha aplegat a més de 300 participants en les sis sessions realitzades
 
Finalitza el curs de Marxa Nòrdica d’Argençola, una experiència amb molt èxit - Rocamora
Finalitza el curs de Marxa Nòrdica d’Argençola, una experiència amb molt èxit - Rocamora
Autor: Natxo Oñatibia
Foto de grup a Rocamora - Rocamora
Foto de grup a Rocamora - Rocamora
Autor: Natxo Oñatibia
Fent exercicis de preparació - Rocamora
Fent exercicis de preparació - Rocamora
Autor: Ester Corrales
Foto de grup a Contrast - Contrast
Foto de grup a Contrast - Contrast
Autor: Natxo Oñatibia

Vols veure més fotos?
El diumenge 14 d’abril va finalitzar el Curs de marxa nòrdica amb una passejada fins la Vall de Rocamora i un dinar de comiat per a tots els participants en el qual van gaudir d’una cassoleta d’espelta i verdures cuinada amb productes locals km0, l’espelta d’agricultura ecològica Pep Mestre i les verdures de Tres Unces.

El curs, organitzat per l’Ajuntament d'Argençola i Rural Salut, ha constat de 6 sessions mensuals, des del mes de novembre al d’abril , i han aplegat a més de 300 participants que han gaudit de l’entorn natural del municipi, combinant salut i paisatge.

En la primera sessió, de l'11 de novembre, van anar cap Albarells. La segona, el 16 de desembre , va ser un Especial per la Maratò que els va portar fins a Clariana. A la tercera, el 20 de gener, van acabar amb una visita a Agricultura ecològica Pep Mestre. La quarta, el 17 de febrer, van visitar al pou de gel i al castell d’Argençola. A la cinquena, el 17 de març, van anar fins Gorg de Contrast . I a la darrera, del passat diumenge, a la Vall de Rocamora

Marina Berenguer, regidora de Cultura i Turisme de l’ajuntament d’Argençola, considera que ‘l’experiència ha resultat molt satisfactòria, tant per la nombrosa participació, entre 30 i 35 assistents en cadascuna de les sessions, com pels monitors, l’Ester Corrales i el Natxo Oñatibia de l’empresa berguedana Rural Salut, que han sabut donar un caire lúdic a les sortides i han entusiasmat als participants’. ‘Molts d’ells, afegeix, ja han manifestat l’interès en repetir si es fa una nova edició’.

El curs s’inscriu dins ’Xino Xano’, un cicle de caminades gratuïtes obertes a tothom i de caràcter familiar, per donar a conèixer el terme municipal i convidar a tothom a gaudir del seu entorn natural, combinant salut i paisatge, organitzat per l’Ajuntament d’Argençola amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El cicle és tancarà el proper maig, en una data encara per determinar, amb la caminada 'Conrear, caminar, llegir' a càrrec de Josep Mestre i Marta Berenguer.


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0.044s