Societat dijous, 22 de Agost de 2019

Abocament de voluminosos i residus perillosos a l'exterior de l'àrea tancada de la Quinta Forca


Autor: argençola

Aquestes males conductes estan suposant un elevat cost econòmic al municipi

Abocament de voluminosos i residus perillosos a l'exterior de l'àrea tancada de la Quinta Forca
Abocament de voluminosos i residus perillosos a l'exterior de l'àrea tancada de la Quinta Forca Foto: argençola

En les darreres setmanes s'han detectat a l'exterior de l'àrea tancada de La Quinta Forca diversos abocaments de brossa i voluminosos, per part de persones que fan cas omís dels cartells informatius en els que s'explicita com s'han de gestionar aquests residus.

Aquesta setmana s'hi ha abocat un sofà i unes planxes d'uralita o fibrociment. El fibrociment és un residu perillós que requereix una gestió professionalitzada i la seva recollida té un elevat cost econòmic. L'abandonament de residus perillosos és una infracció castigada amb sancions econòmiques elevades per la Llei de Residus de Catalunya.

L'Ajuntament ja està fent gestions per a la recollida dels residus, però aquestes males conductes estan suposant un elevat cost econòmic al municipi.

És per això que demanem la col·laboració de tots els veïns i veïnes. Si teniu alguna informació sobre els abocaments d'aquesta setmana, o si observeu aquest tipus de conductes en el futur, comuniqueu-ho a l'Ajuntament per telèfon al 938092000 o al correu electrònic argensola@diba.cat, per poder-ne localitzar als responsables.



Etiquetes: residus àrees tancades argençola



Ho vols compartir?