Societat
dimarts 29 octubre 2019 Argençola

Curs de Formació en orientació a Argençola

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
L’activitat és gratuïta i limitada a 12 assistents
 
Curs de Formació en orientació a Argençola - Argençola
Curs de Formació en orientació a Argençola - Argençola
Autor: argençola
Els diumenges 10 i 24 de novembre es realitzarà a Argençola un Curs de Formació en orientació a càrrec de Pol Roig Iniesta.

Vine a aprendre a llegir un mapa i com moure’t pel terreny amb seguretat. Com fer servir una brúixola, traçar rumbs i contra rumbs i trobar punts sobre el terreny.

Els tallers es realitzaran de 9 del matí a 1 del migdia i combinen teoria i pràctica. El diumenge 10 de novembre començarem amb una primera part teòrica a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El diumenge 24 de novembre la sortida serà de la Bàscula d’Argençola a les 9 del matí.

Cal inscripció prèvia. Podeu fer-la mitjançant aquest formulari. Tot i que l’activitat és gratuïta us demanarem una aportació de 6 euros per la brúixola que us podreu endur.

Les places són limitades a 12 assistents. En cas de que se superi el número màxim d’inscrits s’obrirà una llista de reserva i es farà una nova formació durant el mes de desembre.

L’activitat és organitzada per l’Ajuntament d’Argençola i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través del seu Catàleg de Serveis.
Adjunts: PDF Programa curs de formació en orientació Argençola


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet