Societat dimarts, 29 de Octubre de 2019

Curs de Formació en orientació a Argençola


Autor: argençola

L’activitat és gratuïta i limitada a 12 assistents

Curs de Formació en orientació a Argençola
Curs de Formació en orientació a Argençola Foto: argençola

Els diumenges 10 i 24 de novembre es realitzarà a Argençola un Curs de Formació en orientació a càrrec de Pol Roig Iniesta.

Vine a aprendre a llegir un mapa i com moure’t pel terreny amb seguretat. Com fer servir una brúixola, traçar rumbs i contra rumbs i trobar punts sobre el terreny.

Els tallers es realitzaran de 9 del matí a 1 del migdia i combinen teoria i pràctica. El diumenge 10 de novembre començarem amb una primera part teòrica a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El diumenge 24 de novembre la sortida serà de la Bàscula d’Argençola a les 9 del matí.

Cal inscripció prèvia. Podeu fer-la mitjançant aquest formulari. Tot i que l’activitat és gratuïta us demanarem una aportació de 6 euros per la brúixola que us podreu endur.

Les places són limitades a 12 assistents. En cas de que se superi el número màxim d’inscrits s’obrirà una llista de reserva i es farà una nova formació durant el mes de desembre.

L’activitat és organitzada per l’Ajuntament d’Argençola i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través del seu Catàleg de Serveis.


Programa-curs-de-formació-en-orientació-Argençola.pdf



Etiquetes: curs orientació argençola



Ho vols compartir?