Societat dimarts, 17 de Desembre de 2019

El vídeo del Tió d’Argençola és un dels mes vistos al Youtube


Autor: argençola

El vídeo-conte ‘Un dia al bosc: el tió d'Argençola’ supera les 650.000 visualitzacions

El vídeo del Tió d’Argençola triomfa al Youtube
El vídeo del Tió d’Argençola triomfa al Youtube Foto: argençola

El vídeo-conte ‘Un dia al bosc: el tió d'Argençola’ publicat al canal del Youtube de l’Ajuntament d’Argençola el desembre de 2015 ja acumula 652.165 visualitzacions, de les quals 65.000 corresponen a aquest any, arribant a les 3.000 diàries els darrers dies. L'any passat va tenir 156.000 visualitzacions. Actualment és el vídeo més vist al Youtube sota l'etiqueta de 'Conte Tió de Nadal' i compta amb 1.000 subscriptors.

Tot i que el gruix de l’audiència correspon principalment a Espanya, també l’han visualitzat des de països com Andorra, França, Estats Units i el Regne Unit. Per segments d'edats, el gruix se situa entre els 25 i 44 anys, que es pot interpretar com a pares/mares que el mostren als seus fills. Els dispositius emprats són principalment el telèfon mòbil i la tauleta. Com a font de trànsit destacar que el 75% corresponen als vídeos suggerits del propi canal.

El vídeo, produït per l’Ajuntament d’Argençola, està realitzat de forma senzilla a partir de fotos fixes i narra, en poc més de 3 minuts, la història dels tions d’Argençola de forma amena per als més petits. Compta amb guió de Marina Berenguer, locució de Josep Lluís Gonzàlez i fotografies de Martí Garrancho. L’edició va anar a càrrec de Manel Caparrós.

El vídeo del Tió d’Argençola és un dels mes vistos al Youtube - Argençola
El vídeo del Tió d’Argençola és un dels mes vistos al Youtube
Autor: argençola


Etiquetes: audiència youtube tió argençola tió nadal



Vídeos

Conte Un dia al bosc: el tió d'Argençola

Ho vols compartir?