SEU ELECTRÒNICA
ÀLBUMS DE FOTOS
ENLLAÇOS
ACTES
Societat
dimecres 5 febrer 2020 Argençola

Argençola no veu amb bons ulls els projectes de nous parcs eòlics

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Els veïns es mostren, majoritàriament, contraris a aquests projectes
 
Argençola no veu amb bons ulls els projectes de nous parcs eòlics - Argençola
Argençola no veu amb bons ulls els projectes de nous parcs eòlics - Argençola
Autor: el trill
La reunió informativa va congregar molt públic - Argençola
La reunió informativa va congregar molt públic - Argençola
Autor: jm santesmasses
El passat dissabte 1 de febrer, es va celebrar la reunió convocada per l'Ajuntament d'Argençola per a informar als veïns de la intenció de les empreses Naturgy SLU i Green Capital Development XI de dur a terme diversos parcs eòlics al nostre territori, afectant un d'ells al municipi d'Argençola, amb 3 aerogeneradors.

En l'exposició es va ressaltar que 'l'Ajuntament encara no disposa de tota la informació del projecte', però se sap que són uns aerogeneradors de grans dimensions, també es va destacar que 'ens el volen imposar sense el consentiment del territori' i que, per tot això, 'el Consistori no ho veu amb bons ulls', però volia copsar l'opinió dels veïns al respecte. Aquests, majoritàriament en les seves intervencions es van mostrar contraris a aquests projectes, apostant per un altre model energètic, d'autoconsum i de proximitat. També es va destacar el fet que tot i l'amplitud de parcs projectats, aquests es divideixen en petites unitats per facilitar la seva tramitació urbanística i ambiental.

L'Ajuntament es va comprometre a anar informant en funció del que es vagi coneixent al respecte i que prenia nota de les opinions dels veïns presents. També es va parlar de realitzar properament una taula de debat al respecte amb responsables de les empreses promotores i diferents experts en energia eòlica.

La reunió, que va aixecar molta expectació, va ser molt participada i sala d'actes de l'ajuntament d'Argençola es va omplir de gom a gom


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia)
Telèfon: 93 809 20 00 ·  e-mail: argensola@diba.cat
Avís de cookies ·   Avís legal
Versió 2.0 desembre-2014
Realització: cdnet