Societat dilluns, 16 de Març de 2020

App 061 CatSalut Respon


Autor: catsalut

Han habilitat un apartat de coranovirus en l'app . Un dels objectius de crear aquest apartat és no saturar els nombres d'emergències 061 i 112.

App 061 CatSalut Respon
App 061 CatSalut Respon Foto: catsalut

L’APP 061CatSalut Respon és una aplicació mòbil propietat de Sistema d’Emergències Mèdiques, S.A. (Servei Català de la Salut), pública i gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut.

L'aplicació compta amb els accessos al servei de trucada i xat en línia amb els professionals sanitaris del 061 CatSalut Respon. També permet localitzar i enviar les dades de salut de la persona afectada i cercar els centres i equipaments sanitaris més propers. Ofereix, a més, tant consells de salut com la consulta del calendari vacunal, ensenya primers auxilis, i indica quines farmàcies estan de guàrdia.

L'app 061 CatSalut Respon és compatible amb els programes que permeten la lectura de pantalla a les persones amb deficiència visual i dóna als usuaris la possibilitat de fer comentaris per tal d’obtenir-ne la seva millora.

La persona usuària és qui estableix el grau de privacitat, ja que pot activar o desactivar l’enviament de dades personals i/o la seva geoposició quan ho cregui convenient, i pot fer la trucada tot i tenir desactivades ambdues opcions.

Disposa un qüestionari de coranovirus molt simple amb respostes 'Si o No'
Et demanen un número de telèfon per a posar-se en contacte amb la persona que tingui criteris de coronavirus.

Un dels objectius de crear aquest apartat és no saturar els nombres d'emergències 061 i 112.

Descarregar app per Android
Descarregar app per IphoneFont: CatSalut   + info (enllaç extern)

Etiquetes: epidèmia coronavirus app catsalut


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?