Societat divendres, 20 de Març de 2020

App StopCovid19Cat


Autor: catsalut

L'eina permetrà fer un seguiment de les persones afectades per la malaltia, veure com evoluciona la pandèmia a Catalunya i prendre les millors decisions

App StopCovid19Cat
App StopCovid19Cat Foto: catsalut

La nova eina tecnològica, l’app StopCovid19Cat, contribuirà a detectar la malaltia, fer un seguiment dels pacients, veure com evoluciona la pandèmia a Catalunya i afavorir la presa de millors decisions. Tot plegat, ha subratllat la consellera, amb l’objectiu final “d’enfortir la relació de la ciutadania amb el sistema de salut de Catalunya”.

Els ciutadans es podran descarregar aquesta app i, després d’un senzill procés d’acreditació, podran controlar el seu estat de salut sense haver de sortir de casa, mantenint el confinament i sense tensionar els serveis sanitaris. L’app ajudarà les persones que presenten algun símptoma específic de COVID (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar general, etc.) per mitjà d’un senzill test, que proporcionarà la informació necessària.

L’app també permetrà fer un seguiment en el temps dels pacients, amb la qual cosa s’obtindrà un coneixement major sobre l’evolució de la pandèmia a tot el país i de forma localitzada per població.

Descarregar app per Android
per Apple

App StopCovid19Cat versió Android -
App StopCovid19Cat versió Android
Autor: catsalut
App StopCovid19Cat versió Apple -
App StopCovid19Cat versió Apple
Autor: catsalut


Etiquetes: epidèmia coronavirus app catsalut


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?