Societat dimecres, 25 de Març de 2020

Informació del servei de recollida de residus en les àrees tancades


Autor: argençola

Mesures de prevenció en motiu de l'epidèmia del coronavirus

Informació del servei de recollida de residus en les àrees tancades
Informació del servei de recollida de residus en les àrees tancades Foto: argençola

Us traslladem la informació rebuda de de l'equip d'Anoia Verda en relació al servei de recollia de residus:

Els recordem que el servei de recollida de residus en les àrees tancades s’està efectuant amb total normalitat tot i les circumstàncies excepcionals que vivim en motiu del coronavirus. De la mateixa manera, el servei de neteja de les àrees tancades i dels contenidors ubicats en les mateixes es segueix realitzant per mantenir la màxima higiene i netedat de les instal·lacions i els contenidors.

No obstant, demanem que els usuaris prenguin algunes mesures de prevenció, com ara dipositar els residus sempre DINS dels contenidors corresponents, evitant deixar residus fora dels contenidors o al terra. Si us trobeu amb algun contenidor desbordat, us demanem que ho informeu a través del telèfon d’atenció (689 714 713) i hi posarem solució. De la mateixa manera, recomanem l’ús de guants per tocar la maneta del pany de la porta i també els contenidors, per prevenció. Aquests guants, després del seu ús, cal llençar-los a la resta.

Així doncs, cal recordar també que l’abandonament de residus voluminosos dins l’àrea tancada està totalment prohibit, ara més que mai, ja que podrien esdevenir focus d’insalubritat dins l’àrea tancada.

Recordem també que, per qualsevol incidència o dubte, podeu contactar-nos a través d’aquest mateix correu, el telèfon d’atenció d’Anoiaverda o via formulari a anoiaverda.cat

Equip Anoiaverda - Consell Comarcal de l’Anoia

689 714 713
info@anoiaverda.cat
www.anoiaverda.cat



Etiquetes: epidèmia coronavirus residus



Ho vols compartir?