Societat dilluns 4 maig 2020

El Banc dels Aliments et necessita, ajudem-los!


Autor: argençola

La demanda de productes al banc dels aliments s'ha triplicat i necessiten ajuda

El Banc dels Aliments et necessita, ajudem-los! Autor: argençola

L'Ajuntament d'Argençola considera molt important ajudar dins de les nostres possibilitats i per això ens hem posat al servei de Creu Roja i el banc d'aliments per fer aquesta feina.

Ara més que mai cal ser solidaris, per això impulsem una recollida d'aliments, amb totes les mesures higièniques i de seguretat, per poder garantir el menjar a la gent que ho necessita.

Quins són els productes que necessiten? Sobretot: *llet, galetes, oli, sal, sucre, farina, conserves de peix, carn i fruita*. També productes de *neteja i d'higiene personal.

Com pots ajudar?

1. Pots fer una donació d'aquests productes a l’Ajuntament, els divendres de 9 a 13 hores

2- O si ho vols, et venim a buscar els productes a domicili. Deixa'ns-ho a la porta de casa i te'ls recollirem. No hi haurà cap contacte físic i es prendran totes les mesures de seguretat necessàries.

Com ho faig perquè m'ho passin a recollir? Truqueu a l’Ajuntament al número 938092000 i ens posarem d’acord per passar-t'ho a buscar.

Ara toca ser al costat de qui més està patint. Gràcies per la teva col·laboració! Entre tots ENS EN SORTIREM!Etiquetes: epidèmia coronavirus banc aliments solidaritatHo vols compartir?