Societat dijous, 16 de Juliol de 2020

Suspesa la Nocturna de Rocamora


Autor: argençola

Enguany s'havia de celebrar la 10a. edició

Passejada nocturna 2017
Passejada nocturna 2017 Foto: Enric Martí

L'Ajuntament d'Argençola i els Amics dels Cavalls de l'Anoia han decidit suspendre l'edició d'enguany de la Passejada Nocturna de Rocamora perquè 'consideren que no és viable si es vol garantir les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19', dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, en el marc de l’alerta de salut pública.

Inicialment s'havia de celebrar el primer dissabte de juliol però sense el concert perquè l'espai destinat resultava insuficient si calia complir amb la norma de separar les cadires 1,5 metres de distància. Es va pensar a realitzar només la caminada, traslladant-la un mes mes tard, però tampoc es podia garantir les mesures de seguretat i, a banda, l'activitat sense el concert final perdia la seva essència. Finalment s'ha decidit ajornar-la a l'any vinent.

La Nocturna de Rocamora, que enguany celebrava la desena edició, és tot un clàssic de les nits d'estiu d'Argençola. La proposta de passejar sota la Lluna plena i acabar gaudint d'un concert a la fresca reunia cada vegada més participació.

Entre els músics que han actuat els darrers anys destacar Damià Olivella, cantautor manresà, la cantautora i poeta Ivette Nadal, acompanyada per en Caïm Riba, Raül Benéitez, cantautor sabadellenc, Lauzeta, duet de música folk, o Marc Freixas, acompanyat per Albert Gàmez.

Us esperem a l'edició del 2021!.

Passejada nocturna 2017 - Rocamora
Passejada nocturna 2017
Autor: Enric Martí
Concert de Damià Olivella - Rocamora
Concert de Damià Olivella
Autor: Martí Garrancho
Concert Raül Benéitez 2017 - Rocamora
Concert Raül Benéitez 2017
Autor: Marina Berenguer
Recital de Lauzeta 2016 - Rocamora
Recital de Lauzeta 2016
Autor: Martí Garrantxo
Recital Música d'Amor i Silenci 2015 - Rocamora
Recital Música d'Amor i Silenci 2015
Autor: Cèsar Ramírez



Etiquetes: passejada nocturna rocamora argençola



Ho vols compartir?