Societat dijous, 30 de Juliol de 2020

'Gent creativa de l’Anoia, us estem buscant!', nova campanya del Consell Comarcal de l’Anoia


Autor: argençola

Per a conèixer en profunditat i potenciar el sector de l’artesania, el disseny i la creació a l’Anoia

'Gent creativa de l’Anoia, us estem buscant!', nova campanya del Consell Comarcal de l’Anoia
'Gent creativa de l’Anoia, us estem buscant!', nova campanya del Consell Comarcal de l’Anoia Foto: cc anoia

El Consell Comarcal de l’Anoia i els seus municipis, amb el suport de la Diputació de Barcelona, llancen aquest juliol la crida 'Gent creativa de l’Anoia, us estem buscant!', una campanya que té per objectiu conèixer en profunditat aquest sector a la comarca per a, posteriorment, poder desenvolupar accions que permetin ajudar-lo, connectar-lo, visibilitzar-lo i potenciar-lo. Aquesta acció s’emmarca en el projecte Anoia en Transició, un projecte innovador de cooperació entre els municipis de San Martí de Tous, La Llacuna, Copons i el Bruc, que treballa per posicionar l’Anoia com a referent en artesania contemporània.

Aquesta crida proposa a les empreses i professionals del sector omplir un breu formulari on se’ls pregunten aspectes com el seu àmbit d’activitat –ceràmica, joieria, disseny gràfic, il·lustració, etc.–, el lloc on treballen, on venen els seus productes, les dades de contacte o si tenen web o xarxes socials, entre d’altres aspectes. Les dades proporcionaran informació sobre aquest perfil de professionals, ja siguin artesans, dissenyadors o creadors que dissenyen i creen productes o bé serveis únics que empren processos de producció de tipus artesanal, de manera ètica i sostenible i que els seus canals de venda són tant físics com digitals. El fet de potenciar un teixit creatiu localitzat, connectat i que comparteixi inquietuds servirà per crear les bases de futures col·laboracions entre professionals i administració, promocionant, consolidant i aportant eines de millora per aquest col·lectiu.

A Catalunya el sector artesà compta avui amb més de 9.200 empreses i ocupa més de 11.500 persones. Un àmbit en creixement que incideix en el progrés i la dinamització de les economies locals. Les persones interessades poden fer-ho a través d'aquest formulari.Etiquetes: campanya consell comarcal anoiaHo vols compartir?