SEU ELECTRÒNICA
ÀLBUMS DE FOTOS
ENLLAÇOS
ACTES
Societat
dimarts 25 agost 2020 Argençola

Repte Solidari dels 600Km NON STOP, 'El Camí de l’Esperança'

<< Tornar    Autor: Ajuntament d'Argençola enviar a un amic     
Una travessa Solidària amb l'objectiu de recaptar d’aliments
 
Repte Solidari dels 600Km NON STOP, 'El Camí de l’Esperança' - Argençola
Repte Solidari dels 600Km NON STOP, 'El Camí de l’Esperança' - Argençola
Autor: argençola
El dia 24 d’agost de 2020 comença el Repte Solidari dels 600Km NON STOP, organitzat per la Fundació Banc dels Aliments, amb l'objectiu de recaptar d’aliments pels més necessitats.

Un grup de corredors d’Ultradistància del Territori Català, juntament, amb altres corredors vinguts d’altres regions d’Espanya, recorreran un total de 600 km NON STOP. La sortida d’aquesta travessa Solidària serà a Sant Martí d’Empúries fins al municipi de les Terres de l’Ebre, Roquetes, seguint el GR1.

El Dijous 27 passaran per Jorba on s'ha habilitat un punt de recollida d'aliments per totes aquelles persones que vulguin fer donacions d'aliments presencialment en el pàrquing del camp de futbo. També les podeu fer via on line. També serà el punt de sortida per totes aquelles persones que vulguin participar transcorrent un tram del recoregut del GR7.

La Delegació del Banc dels Aliments de l'Anoia agraeix la col·laboració activa i suport de l'Ajuntament de Jorba, on disposaran d'equipaments per dutxar-se i descansar. També la participació de l'associació Artesanas del Corazón de Montbui que facilitaran aliments als corredors per recuperar energia. I a totes les persones voluntàries que s'estan mobilitzant oferint el millor que saben fer: professionals de fisio, de fotografia, de nutrició,etc. I a la ciutadania de la Comarca de l'Anoia que, en temps rècord, una setmana, està fent possible acollir i donar suport a l'equip de corredors i corredores.

Cal anar seguint en directe via xarxes socials l'hora exacte ja que per l'exigència del repte no es pot concretar una hora. Podeu seguir-ho en directe o informar-vos a través del facebook de l'Ajuntament de Jorba, de la Delegada de l'Anoia (Gemma Solsona) o del mark fernández (portaveu de l'equip i participant), via twiter @NAliments i via Instagram @nonstopaliments.


Vols compartir-ho?

    Del.icio.us! Google! Live! Yahoo!


amunt  Home  ·  © argencola.cat ·   Argençola - Anoia (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google ·  Realització: cdnet
Versió final 2.0 desembre-2014
pàgina executada en 0.093s