Societat divendres, 13 de Novembre de 2020

Suspesa la Festa del Tió 2020


Autor: casadeltio

La situació sanitària i les restriccions arran de la covid desaconsellen una sortida massiva de persones al bosc

Suspesa la Festa del Tió 2020
Suspesa la Festa del Tió 2020 Foto: casadeltio

Des de fa uns mesos, el coronavirus està condicionant la vida dels éssers humans arreu del planeta.

I què passa amb els tions, us preguntareu?, doncs, per sort ells estan protegits de la Covid 19. No té cap mena d'incidència en la seva tranquil·la i màgica vida. Ells no la pateixen, però nosaltres sí ens veiem afectats per aquesta crisi sanitària, i com la resta d'esdeveniments culturals d'arreu, ens sentim obligats a suspendre la Festa d'enguany.

La nostra principal activitat consisteix a fer una sortida massiva de persones al bosc, per anar a buscar els tions que passaran les festes de Nadal a les cases de les famílies, i lògicament aquest es un risc que no ens podem permetre.

Aquest any tot i que no podrà ser, volem que sapigueu que els tions ja volten com sempre pels boscos de Clariana, i també per tot el municipi d'Argençola.

Hem de dir als més petits que no us heu de preocupar, perquè els tions ja han previst aquesta situació i ho tenen tot planificat per arribar a casa de tothom.

Per això us emplacem per a la Festa del 2021.
Esperem poder celebrar en condicions òptimes el 10è Aniversari de la Festa del Tió de Clariana, (Argençola).Etiquetes: festa del tió clariana argençola


Compartit per casadeltio.cat

Ho vols compartir?