Societat dijous, 10 de Desembre de 2020

Argençola a Ràdio Igualada


Autor: argençola

El programa Anoia 33 dedica un monogràfic al municipi d'Argençola

Argençola al programa Anoia33 de Ràdio Igualada
Argençola al programa Anoia33 de Ràdio Igualada Foto: ràdio igualada

El programa Anoia 33 de l'emissora Ràdio Igualada va dedicar el seu monogràfic del passat dimecres 3 de desembre al municipi d'Argençola.

El programa va entrevistar a Gumersind Parcerisas, alcalde d’Argençola, i a Martí Garrancho, president de l’Associació La Casa del Tió d’Argençola.

Parcerisas va explicar la realitat del municipi, amb les carències pròpies dels micropobles (dispersió de la població en diferents nuclis, manca de comerços, xarxes de telecomunicacions deficitàries que dificulten el teletreball) i també dels objectius del consistori com l'elaboració del Pla urbanístic municipal i l'impuls del pla forestal, un projecte del qual el municipi n'és pioner. També va explicar les diferents iniciatives culturals que es desenvolupen en el municipi com el Mercat de les espècies, l'intercanvi de llavors o l'Embosca't festival.

Garrancho va parlar de la Casa del Tió d'Argençola, ubicada a Clariana, com a centre interpretatiu que vol ser un vincle d'aquesta figura amb la natura a nivell de Catalunya. També es fa fer ressò de la Festa del Tió, una iniciativa molt valorada per les famílies i amb una llarga trajectòria, com a punt de partida de les festes de Nadal.

Podeu escoltar el programa aquí



Etiquetes: ràdio igualada anoia33 argençola



Ho vols compartir?