Societat dijous, 15 de Juliol de 2021

Mesures contra la covid a partir del 15 de juliolTotes les activitats, ja siguin culturals, esportives, d’oci o de restauració, han de finalitzar a les 00:30h i recomanació de portar la mascareta sempre

Mesures contra la covid a partir del 15 de juliol
Mesures contra la covid a partir del 15 de juliol Foto: Canal Salut

El govern català continua amb la marxa enrere en les mesures anticovid i aplica noves restriccions a Catalunya per frenar els contagis del que ja es considera una cinquena onada de la covid-19. Les mesures comencen el dijous 15 de juliol i duraran almenys 15 dies.

L’última hora del Procicat estableix que totes les activitats a Catalunya, ja siguin culturals, esportives, d’oci o de restauració, han de tancar a les 0.30 h.

En les reunions de persones, s'estableix la limitació de les trobades a un màxim de 10 persones. Es poden celebrar actes multitudinaris de més de 500 persones si el públic està assegut i manté una distància interpersonal de 2,5 metres.

Per ara, hi ha permís per fer revetlles i festes majors a Catalunya i també es permet que les festes majors disposin d’un espai de ball.Font: CanalSalut   + info (enllaç extern)

Etiquetes: coronavirus procicat mesures


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?