Societat dijous, 5 de Agost de 2021

Xerrada 'Aprofitament alimentari'


Autor: argençola

Dijous 5 d'agost a les 18h

cartell Xerrada 'Aprofitament alimentari'
cartell Xerrada 'Aprofitament alimentari' Foto: argençola

Dijous 5 d'agost, a les 18h, es realitzarà una 'Xerrada aplicada sobre el malbaratament alimentari' a la plaça Mariano Mestre d'Argençola.

L'activitat anirà a a càrrec del col·lectiu Eixarcolant i cal inscripció prèvia.

El Consell Comarcal de l’Anoia fomenta la reducció del malbaratament alimentari a la comarca mitjançant l’organització de tallers d’aprofitament d’aliments a escoles i municipis de la mà del Col·lectiu Eixarcolant i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. Els tallers s’han començat a fer el mes d’abril i s’allargaran fins el juny, i estan dirigits als escolars i als habitants dels municipis de Jorba, Castellolí, Copons, Argençola, Rubió, Montmaneu, Orpí, Carme, Tous, Miralles, Bellprat i Veciana.

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal, amb la qual aposta així per la sensibilització ambiental i les actuacions km 0, vol posar en relleu que, d’acord amb l’ONU per l’Alimentació i l’Agricultura, 1/3 dels aliments produïts al món es malbaraten abans d’arribar al consumidor final, tot allò que no es cull, que es descarta pel seu aspecte, o que es fa malbé en botigues, supermercats o restaurants. També es remarca que un percentatge molt elevat d’allò que s’arriba a vendre s’acaba malbaratant a les llars.Etiquetes: xerrada aprofitament alimentari eixarcolant argençolaHo vols compartir?