Societat dimarts, 14 de Setembre de 2021

Finalitza el Casal d'Estiu 2021


Autor: argençola

Ha tingut molt bona acollida i una elevada participació

Sortida al bosc
Sortida al bosc Foto: Animans

La 4a edició del Casal d'Estiu d'Argençola, gestionat per tercer any consecutiu per l'empresa Anima'ns, ha omplert d'activitats l'estiu.

Aquest any l'equip de programació i producció d'Anima'ns ha preparant un Casal sota el lema 'L'Estiu batega Verd' i han triat com a eix “LA SOSTENIBILITAT“. A partir d’aquest eix els nens i nenes han pogut conèixer les diferents problemàtiques del planeta tot buscant alternatives a través del reciclatge.

Al Casal hi han participat infants de tot el terme municipal entre els 3 i els 12 anys, durant 8 setmanes, repartides entre els mesos de juny, un cop acabat el curs escolar, i primers de setembre.

Ha tingut molt bona acollida, tant per part dels nens com de les seves famílies, amb la participació d'una mitjana d'uns vint infants per setmana.

Durant el Casal s'han fet sortides al medi natural, s'ha visitat el ramat de Cal Serrats, s'ha fet una excursió fora del terme i s'ha fet un bivac, una de les activitats més celebrades pels nens.

L'activitat és organitzada per l’Ajuntament d’Argençola i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona,

Excursió al Parc de l'Agulla - Argençola
Excursió al Parc de l'Agulla
Autor: Animans
Després de la remullada - Argençola
Després de la remullada
Autor: Animans
Cloenda del casal 2021 - Argençola
Cloenda del casal 2021
Autor: David Sánchez



Etiquetes: casal d'estiu Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?