Societat diumenge, 17 de Octubre de 2021

Xino-xano, Boscúria


Autor: argençola
cartell Xino-xano, Boscúria
cartell Xino-xano, Boscúria Foto: argençola

El diumenge 17 d'octubre, a les 10 del matí, es realitzarà a Argençola una nova activitat del cicle Xino-xano 'Boscúria' a càrrec de Marta Berenguer i que comptarà amb la participació de Miquel Bassols, psicoanalista i autor del llibre 'Boscúria. La natura perduda de les coses'.

Una caminada fins el pou de Gel en la que paisatge i lletra es donaran la mà mentre passegem, conversem, llegim i gaudim del paisatge. La sortida serà des de la bàscula.

L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, la podeu fer mitjançant aquest formulari o trucant a l'Ajuntament 93 809 20 00 (de dimarts a divendres de 9:00 a 14:00 ). Aquesta activitat estava prevista pel dissabte 18 de setembre però es va ajornar per les previsions de pluja.

El cicle Xino-xano, endegat a la tardor del 2019 per l’Ajuntament d’Argençola amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'ha anat bastint de caminades gratuïtes obertes a tothom i de caràcter familiar amb l'objectiu de donar a conèixer el terme municipal i convidar a tothom a gaudir del seu entorn natural, combinant salut i paisatge.



Etiquetes: xino-xano caminada i lectura argençola



Ho vols compartir?