Societat dilluns, 13 de Desembre de 2021

Activitats esportives a Argençola


Autor: argençola

Començaran a partir del mes de gener, impartides per monitors del Consell Esportiu de l’Anoia

Activitats esportives al Local Social d'Argençola l'any 2016
Activitats esportives al Local Social d'Argençola l'any 2016 Foto: Ajuntament d'Argençola

Reprenem les activitats esportives que vam fer fa uns anys, amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes la possibilitat de fer una activitat física/esportiva al municipi per millorar la salut física i emocional de la població.

Buscant una activitat que fos accessible a persones de totes les edats hem triat el Pilates. L’activitat serà impartida per monitors del Consell Esportiu de l’Anoia i és durà a terme a Argençola, al local social 1 d’octubre tots els divendres de 6 a 7 de la tarda.

Aquesta activitat està subvencionada per la Diputació de Barcelona, a través del seu Catàleg de Serveis 2021-2023 i per tant serà gratuïta pels veïns del terme municipal.

Des de l’Ajuntament aquesta activitat es veu com una oportunitat no només de promocionar les activitats saludables, sinó de facilitar la interacció social i el benestar emocional dels veïns dels diferents nuclis, proposant activitats on puguin coincidir i fer poble.

Les activitats començaran a partir del mes de gener. Per saber si l’activitat és del vostre interès i poder quantificar el grup i les necessitats, us agrairem que ompliu el formulari següent.



Etiquetes: activitats esportives argençola



Ho vols compartir?