Societat dissabte, 14 de Maig de 2022

Tallers d'estiu d'Argençola 2022


Autor: argençola

Del 27 de juny al 5 d'agost i del 29 d'agost al 2 de setembre a la Sala de Porquerisses. Inscripcions fins el 3 de juny

Tallers d'estiu d'Argençola 2022
Tallers d'estiu d'Argençola 2022 Foto: argençola

Ja estan obertes les inscipcions dels tallers d'estiu d'Argençola 2022 per a nens i nenes de 3 a 12 anys, d’I3 a 6è de primària, organitzat per l'Ajuntament d'Argençola i gestionat per l'empresa igualadina Anima’ns Grup. Enguany es realitzaran a la Sala de Porquerisses de dilluns a divendres i l'horari serà de 9 a 1 del migdia. També es contempla oferir servei d'acollida i servei de carmanyola.

L’objectiu principal és que els infants puguin ampliar i gaudir d’aquest projecte, alhora que viuen tot un plegat d’aventures i emocions aprofitant al màxim l’entorn del poble. El casal respon també a la voluntat de l'Ajuntament de fer poble i afavorir la cohesió entre els nuclis del terme municipal.

Preus


Els preus són de 22 euros/setmana per empadronats i residents i de 44 euros/setmana per a no residents.

Les famílies residents que portin més d'un fill al casal, tindran un descompte de 5 euros en el preu a pagar, pel segon o successius fills.

El servei d'acollida, 8 a 9 del matí, es durà a terme si hi ha un mínim de 7 nens/setmana i el preu és de 13 euros per infant/setmana.

El servei de menjador de carmanyola, de 1 a 3 de la tarda, es durà a terme si hi ha un mínim de 8 nens setmana i el preu és de 17 euros per infant/setmana.

Podeu realitzar les inscripcions fins el 3 de juny, Fora de termini les inscripcions tindran un recàrrec de 2€/setmana/infant

Realitzar inscripció en línia

L'Ajuntament subvenciona el preu dels tallers. El servei d'acollida o menjador anirà a càrrec dels pares.

Un cop rebuda la inscripció a través de la plataforma, us demanaran si fareu ús del servei d'acollida o menjador. Aquests serveis complementari s'hauran de pagar al començar.

Què farem?


Jocs, manualitats, tallers, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, sensibilització musical, experiments, interpretació, esports, acampada, sortides pel poble, excursions,… i dos cops a la setmana farem jocs d’aigua.

Un any més comptarem amb el “Llibre màgic”, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa.

Enguany l’eix temàtic que hem triat és UN MÓN pel FUTUR. El Follet del Bosc explicarà enviarà reptes amb diferents objectius per conscienciar i sensibilitzar-nos davant dels problemes mediambientals, fomentar l’interès per la cura i millora de l’entorn, ampliar els coneixements ecològics, …

La nostra meta al final serà conscienciar als nostres infants envers el medi ambient i els efectes en l’economia que provoca el poc respecte cap al planeta.

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup. Ho organitza l'Ajuntament d'Argençola amb el suport de la Diputació de Barcelona.



Programació-Tallers-Estiu-2022.pdf



Etiquetes: tallers estiu porquerisses argençola



Ho vols compartir?