Societat divendres, 3 de Març de 2023

Cicle de xerrades 'Més pagesia, més a prop!'


Autor: Unió de Pagesos
cartell Cicle de xerrades 'Més pagesia, més a prop!'
cartell Cicle de xerrades 'Més pagesia, més a prop!' Foto: Unió de Pagesos

Unió de Pagesos a l’Anoia presenta el cicle de xerrades 'Més pagesia, més a prop!' que es realitzaran a Igualada el proper mes de març i abril de 2023.

Les conferències estan pensades per divulgar i informar a la ciutadania i especialment a les persones que des del seu àmbit de treball o actuació consideren que han de ser coneixedors des d’un punt de vista científic-tècnic del valor que aporta el sector agrari tant a la comarca de l’Anoia com a Catalunya.

Des d’Unió de Pagesos, promotors i organitzadors d’aquesta activitat, volem apropar-nos a la societat actual i transmetre la nostra activitat de manera conscient i amb dades. Detectem que fins hi tot en nuclis petits i rurals, envoltats de camps i granges, la ciutadania no som prou conscient de la feina que si fa, ni de la importància de la mateixa, per garantir la sobirania alimentària i la gestió del territori.

Ens agradaria, que la comunitat docent de la comarca així com els càrrecs electes municipal, us apropeu al sector a través del coneixement que poden aportar els diversos experts.

No cal inscripció prèvia.Etiquetes: xerrades unió de pagesos anoiaHo vols compartir?