Societat dijous, 30 de Març de 2023

Estrenem l’àudio conte de les fades de Clariana


Autor: argençola

La creadora del conte i qui hi ha posat la veu és la Mònica Torra, col·laboradora habitual de les activitats de la Casa del Tió.

Estrenem l’àudio conte de les fades de Clariana
Estrenem l’àudio conte de les fades de Clariana Foto: argençola

Els contes són un element fonamental en la construcció de l’imaginari i els continguts de la Casa del Tió i els nens i nenes en poden gaudir en totes les activitats que s’organitzen durant l’any.

En el conte itinerant La màgia dels boscos de Clariana, en el que poden participar les famílies durant les nits d’estiu, els participants senten a parlar de les fades de Clariana i descobreixen el seu paper secret perquè hi hagin tants tions vivint als boscos dels voltant del poble.

Qui són les fades i quina és la seva història?? Com van arribar a Clariana i que hi fan?? Per resoldre totes aquestes incògnites hem creat el conte de les Fades de Clariana.

En aquesta ocasió hem optat pel format d’àudio conte per fer-lo més accessible a tots els públics, durant tot l’any. De moment el podreu trobar a la web de l’Ajuntament d’Argençola, i també com a material disponible dins de la Casa del Tió a través d’un codi QR.

La creadora del conte i qui hi ha posat la veu és la Mònica Torra, actriu de Sant Martí de Tous, col·laboradora habitual de les activitats de la Casa del Tió.

L’àudio conte també s’acompanyarà d’una part gràfica. S’està treballant en la creació i edició de material gràfic il·lustrat per donar-lo a conèixer i ajudar a la difusió d’aquest nou contingut de la Casa del Tió.

L’àudio conte de les fades de Clariana s’ha pogut elaborar amb el suport de l’àrea de turisme de la Diputació de Barcelona.


Conte-Les-fades-de-Clariana.pdfEtiquetes: àudio conte fades de clariana argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaVídeos

Les fades de Clariana

Ho vols compartir?