Societat diumenge, 7 de Gener de 2024

Finalitzada l'última obra del 2023: nou dipòsit d’aigua a Carbasí


Autor: argençola
Finalitzada l'última obra del 2023: nou dipòsit d’aigua a Carbasí
Finalitzada l'última obra del 2023: nou dipòsit d’aigua a Carbasí Foto: argençola

Argençola va acomiadar el 2023 amb la finalització de l’última obra de l’any, el nou dipòsit de Carbasí, per tal de millorar el servei de subministrament d’aigua.
Aquest mes de desembre van finalitzar les obres del dipòsit d’aigua, connectat a la xarxa d’aigua municipal per tal d’abastir el nucli Carbasí i la resta de masies. D’aquesta manera, es millora el subministrament i s’eviten les pèrdues de l’antic dipòsit, que ja va haver de ser reparat per urgència.

L’obra va consistir en la instal·lació de dos dipòsits de 40 m3, assolint un total de 80 m3 de capacitat total. S’han col·locat dos dipòsits interconnectats per tal que, quan es realitzin tasques de manteniment, no s’hagi de tallar el subministrament d'aigua de les cases, i evitar d’aquesta manera molèsties al veïnat.

La instal·lació del nou dipòsit també comporta millores en les reserves d'aigua, ja que s'incrementa aproximadament un 50% el volum d'aigua emmagatzemable, a diferència de l’anterior dipòsit. A més, s'ha pujat la cota del dipòsit aproximadament 1 metre, fet que ha permès una millora del subministrament de l'aigua a les cases que es troben a una cota més alta. A part dels dipòsits, l'obra també ha comptat amb la instal·lació d'una caseta de serveis adosada als dipòsits.

L'obra ha estat subvencionada per la línia de suport 'Abastament aigua en baixa - Next DIBA' de la Diputació de Barcelona, per un import de 40.000 euros.Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaHo vols compartir?