Societat dimecres, 6 de Març de 2024

El Local Social del nucli d’Argençola reobre un cop finalitzades les obres


Autor: argençola
El Local Social del nucli d’Argençola reobre un cop finalitzades les obres
El Local Social del nucli d’Argençola reobre un cop finalitzades les obres Foto: argençola

Han finalitzat les obres d’arranjament del Local Social d’Argençola, que van iniciar-se el passat mes de desembre. L’Ajuntament d’Argençola ha fet possible aquesta remodelació a través d’una subvenció, que va demanar el consistori anterior, del Programa General d’Inversions de la Diputació de Barcelona (PGI) i el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Les obres han consistit en una remodelació interna de la sala, on s’ha pavimentat de nou l’espai, s’ha creat un accés de lavabos per a minusvàlids i persones amb mobilitat reduïda; i s’ha refet l’escenari per tal de mantenir-lo i poder-ne fer ús, així com s’ha canviat el mobiliari de la cuina.

Entre totes les actuacions, s’ha inclòs el treball d’eliminació d’humitats a través de la instal·lació de pladur, s’ha millorat la il·luminació, i s’ha fet una substitució del paviment antic de les escales per un d’antilliscant.

Nou espai disponible per al poble


L’espai es pretén que esdevingui un punt de cohesió social i d’activitat viva, a disposició de tots els argençolencs i argençolenques.

Finalitzades les obres d’arranjament, ja es pot sol·licitar el seu lloguer a través de la pàgina web (https://www.argencola.cat/ocupacio/ ) o bé demanant-ho directament a l’Ajuntament.



Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia Catalonia



Ho vols compartir?