Societat dijous, 20 de Juny de 2024

BAN MUNICIPAL: Prohibició d’encendre fogueres i petards


Autor: argençola
BAN MUNICIPAL: Prohibició d’encendre fogueres i petards
BAN MUNICIPAL: Prohibició d’encendre fogueres i petards Foto: argençola

Queda prohibit fer fogueres, llançar coets, petards, focs d’artifici i altres artefactes pirotècnics a cap indret del municipi, durant la nit de Sant Joan.

L’Ajuntament d’Argençola ha publicat un ban municipal per a la prohibició de l’encesa de fogueres i el llançament de coets a tot el terme municipal.

Malgrat la pluja i les temperatures no excessivament altes dels últims dies, encara ens trobem en una situació d’alt risc d’incendi i, per aquest motiu, en base als articles 15 i 16 del Decret 64/1995, de 7 de març, pel que s’estableixen mesures de prevenció d’incendis forestals, pel fet que ens trobem en un municipi amb masies i nuclis de població situat a menys de 500 metres de terreny forestal.

Atesa també les conseqüències negatives que té l’ús de la pirotècnia sobre la salut dels animals, especialment dels gossos, gats i ocells.Etiquetes: portal d'argençola guia d'argençola Argençola Carbasí Clariana Contrast Plans de Ferran Porquerisses i Albarells Rocamora Anoia CataloniaHo vols compartir?