Turisme diumenge, 2 de Abril de 2017

4a Caminada de la Marinada


Autor: Daniel Espejo Fraga

diumenge 2 d'abril a sant guim de freixenet

cartell 4a Caminada de la Marinada
cartell 4a Caminada de la Marinada Foto: Daniel Espejo Fraga

Pel proper diumenge 2 d'abril de 2017, us hem preparat la 4a edició de la Caminada de la Marinada, un atractiu esdeveniment senderista que permet descobrir i gaudir dels camins, senders i paisatges de l'Altiplà Central, en el context del municipi de Sant Guim de Freixenet (la Segarra) i rodalies. Es tracta d'una caminada que transcorre de poble en poble, travessant bonics camps i boscos, seguint camins i corriols, per un relleu ondulat característic, fruint de grans panoràmiques; organitzada per Sikarra Nostra i l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet, amb la col·laboració inestimable de més de 50 voluntaris del municipi.

Com cada any us oferim dues alternatives, la de recorregut llarg (32 Km) i la curta (17 Km), preparats amb avituallaments ben sortits per a la ocasió.

Trobareu tota la informació (rutes, inscripcions, normes, tarifes, concurs fotogràfic, edicions anteriors,...) sobre la 4a Caminada de la Marinada, a la web oficial

Les inscripcions les podeu fer directament al web de la plataforma Runedia

Teniu temps fins el 19 de març (tarifa reduïda), o fins el 1 d'abril (tarifa amb recàrrec), per formalitzar les vostres inscripcions.

També, recordar-vos que tindreu la oportunitat de participar en el Concurs fotogràfic de la Caminada, el qual premiarà aquelles fotografies paisatgístiques i culturals més boniques i originals.

També ens podeu seguir al Facebook (Caminada de la Marinada), i al Twitter(@CamDeLaMarinada).

Esperem que us agradi, i que us animeu a participar!


TRIPTIC-4a-Caminada-de-la-Marinada.pdf



Etiquetes: caminada la marinada sant guim de freixenet


Compartit per somsegarra.cat

Ho vols compartir?