Viu el bosc diumenge, 28 de Setembre de 2014

La Rectoria


Autor: argençola

Casa rural

Exterior
Exterior Foto: La Rectoria

Casa rural

La Rectoria de Clariana la trobem dins el poble de Clariana, adossada a la petita església romànica. Clariana és un petit nucli rural amb 35 habitants entre les masies i el petit conjunt de cases concentrades al voltant de l’església. Pertany al terme municipal d’Argençola (Anoia) i es troba enmig d’una vall travessada per un rierol i envoltada de muntanyes cobertes de boscos de pins i alzines. Un paisatge força feréstec on es pot escoltar el silenci.

La casa està construïda amb murs de pedra, plena de mobles antics restaurats alternats amb moble colonial, creant un ambient acollidor amb un estil decoratiu rústic i elegant alhora.

Disposa d’un ampli jardí amb piscina envoltada de gespa, amb terrasses i pèrgoles, sala de jocs amb ping-pong i billar, cuina completament equipada, una gran sala-menjador amb llar de foc, banys complerts, calefacció, rentadora, TV, nevera, forn,…

A la Rectoria pots assaborir la tranquil.litat, desconnectar de la gran ciutat i descobrir la natura fent excursions a peu, en bicicleta, a cavall o en cotxe per l’Alta Anoia, coneixent antics pobles, castells, masies de pagès i tots els seus paratges amagats.

Contacte

Santi Gleyal i Teresa Alcoberro
Telèfons: 938049023 - 659972774
Plaça de l'Església s/n 08717-Clariana

Terrassa - Clariana
Terrassa
Autor: La Rectoria
Jardí i piscina - Clariana
Jardí i piscina
Autor: La Rectoria


  + info (enllaç extern)

Etiquetes: empreses turisme rural Clariana Argençola



Ho vols compartir?