Acte

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs de xarxes socials

Del dissabte 29 octubre al dissabte 5 novembre de 2016 a ArgençolaLa Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs de xarxes socials

El curs, gratuït, està adreçat principalment als veïns del municipi que ja tinguin engegada una activitat econòmica, tinguin previst començar-la, o bé estiguin en situació d’atur.

La primera sessió del curs es farà el dissabte 29 d’octubre de 5 de la tarda a 8 del vespre a la Sala d’actes de l’Ajuntament. La segona, el dissabte 5 de novembre en el mateix lloc i horari.

El curs estarà impartit per Marta Berenguer, periodista que desenvolupa la seva activitat professional com a assessora de comunicació d’empreses, centres educatius, entitat culturals i associacions.

Segons la docent: “En aquest curs aprendrem a construir entre tots una brúixola que ens orienti en l’actual mapa de les xarxes socials. Explorarem continguts i eines que ens poden servir per establir un full de ruta. I coneixerem també exemples de bones i males pràctiques”

Per inscripcions us podeu adreçar a l’Ajuntament a través del telèfon 938092000 o per correu electrònic argensola@diba.cat
CursetXXSS_ArgençolaDifusió.pdf

Insertada per: Ajuntament d'Argençola


Ho vols compartir?

diumenge 1 agost 2021


Login

Actes de la setmana

dissabte 31 juliol 2021
L'Astor (Pujalt)
Òpera a la Pedra 2021
dissabte 7 agost 2021
Argençola
Festa Major d'Argençola 2021
agenda quinzenal