Societat dilluns, 14 de Març de 2016

1r Concurs d'Instagram Argençola


Autor: argençola

Convocat per l'ajuntament d'Argençola en motiu del Dia Mundial dels Boscos que se celebrarà el 20 de març. Ampliat el termini de presa de fotos a tota la Setmana Santa

1r Concurs d'Instagram Argençola
1r Concurs d'Instagram Argençola Foto: argençola

Bases del concurs


Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb l'etiqueta #viuelbosc. El motiu pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la jornada ‘Dia Mundial dels Boscos’ que se celebrarà a Argençola el dia 20 de març de 2016 o amb els boscos del municipi.

Les fotografies hauran d'estar fetes durant aquest dia o els dies posteriors, fins el diumenge de Pasqua. Se'n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

El concurs comença el 20 de març de 2016 a les 09.00h i acaba el 27 de març de 2016 a les 23.59h. Disposeu d'una setmana per publicar-les.

El guanyador serà contactat a través d'un missatge a la seva fotografia. El nom dels guanyador també es farà públic als comptes de Facebook i Twitter de l’Ajuntament d’Argençola i en aquest web. El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l'organització al correu social@argencola.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

La participació al concurs és gratuïta.

Premi


El premi consistirà en una estada de cap de setmana per a quatre persones a la casa de turisme rural Cal Manel de Carbasí. Inclou només l’allotjament i podrà ser escollit entre els mesos de maig i juny de 2016. Caldrà contactar abans amb els propietaris per conéixer la disponibilitat

Ús de les imatges


Les imatges publicades a Instagram amb l'etiqueta #viuelbosc seran públiques al web de l’Ajuntament d’Argençola (www.argencola.cat) i les seves xarxes socials.

Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Argençola per a futures campanyes de promoció del municipi.

La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #viuelbosc significa l'acceptació d'aquestes bases.

Ús de les dades


Pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #viuelbosc implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d'un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats anteriorment.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us informem que les dades dels guanyadors no s'incorporaran a cap fitxer de l’Ajuntament d’Argençola.

Premis i jurat


El jurat està format per: Jaume Enrich, Aureli Sendra i Ramon Sunyer

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dia 9 d'abril.

La decisió del jurat és definitiva, però es reserva el dret a modificar la seva decisió si el guanyador no contacta amb l'organització abans del 23 d’abril de 2016. En aquest cas, es seleccionarà com a guanyadora la següent imatge amb més números de vots pel jurat.

Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional


L'organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d'un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en el concurs implica l'acceptació de totes les condicions d'Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms



Etiquetes: concurs instagram argençola



Ho vols compartir?