Societat dimarts, 5 de Abril de 2016

Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Anoia


Autor: argençola

Aprofundir en el foment del voluntariat entre la gent pensionista, la formació per a aquest col·lectiu i la promoció d'hàbits saludables, entre les noves propostes

Visita del Consell de la Gent Gran de l’Anoia a Tous
Visita del Consell de la Gent Gran de l’Anoia a Tous Foto: infoanoia

El dijous 3 de març es va celebrar l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Anoia a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia. A l’ordre del dia de la convocatòria hi figuraven punts com la ratificació de la designació dels membres de la Junta Permanent, l’aprovació de la memòria d’activitats del 2015 així com també la presentació de la proposta de pla de treball pel 2016. En aquest últim punt, subratllar la voluntat que durant el 2016 es desenvolupin accions concretes per a l’abordatge del fenomen del maltractament a les persones grans així com també fer una avaluació del desenvolupament del Pla Comarcal de l’Anoia 2011-2015. Alhora, també es veu prioritari la formació de la gent gran, ja sigui en forma de cursos, tallers, visites i xerrades.

El Consell de la Gent Gran de l'Anoia es proposa aprofundir en el foment del voluntariat entre la gent pensionista, la formació per a aquest col·lectiu i la promoció d'hàbits saludables per a una població que entra en una etapa en la qual menjar adequadament i l'exercici físic són cada dia més importants. L'assemblea del Consell de la Gent Gran també ha decidit que en els propers mesos s'insisteixi en la campanya 'Tracta'm bé', que vol explicar a la societat la necessitat de tractar adequadament la gent gran.

El Consell de la Gent Gran de l'Anoia es planteja incrementar el ventall d'activitats amb cursos de coaching a les entitats, xerrades sobre el dret de morir dignament i diferents visites culturals. L'entitat va aprovar mantenir la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, que enguany acollirà el municipi de Vilanova del Camí.


Acta-Assemblea-General-CONSELL-DE-LA-GENT-GRAN-DE-L-ANOIA-2016.pdf



Etiquetes: consell de la gent gran anoia



Ho vols compartir?