Societat dimecres, 31 de Juliol de 2019

Recordatori del funcionament de les àrees tancades


Autor: argençola

Cal fer-ne un bon ús. S'han de separar els residus i no deixar-ne per terra, per ajudar a mantenir la netedat del recinte

Recordatori del funcionament de les àrees tancades
Recordatori del funcionament de les àrees tancades Foto: anoia verda

Amb l'arribada de l'estiu s'incrementen els veïns que fan ús de les àrees tancades per deixar-hi els residus. Per aquest motiu us recordem que cal fer-ne un bon ús.

1. S'han de separar els residus i no deixar-ne per terra, per ajudar a mantenir la netedat del recinte.

2. A les àrees tancades no si poden deixar voluminosos, ni restes de material d’obres. Deixar voluminosos abandonats, encara que sigui dins de l'àrea tancada, pot ser motiu de sanció, segons allò que estableix l'Ordenança reguladora de la gestió de residus municipals del Consell Comarcal de l'Anoia. Per la seva recollida s'ha de contactar amb el Consell Comarcal - Anoia Verda per telèfon al 689714713 o bé a info@anoiaverda.cat, per concretar dia i hora.

3. Les restes vegetals o de poda, es poden llençar a la zona indicada amb un rètol, al talús que queda darrera de la zona de la bàscula i l’àrea tancada d’Argençola.

Us recordem els dies del servei de recollida i com s’ha de deixar cada tipus de residus als diferents contenidors, per optimitzar-ne el seu ús (vegeu imatge).

Si teniu dubtes per distribuir els diferents residus de casa vostra al contenidor correcte, us pot ajudar la informació que trobareu a la web Anoia Verda i la web Residu, on vas?
La Generalitat de Catalunya també ha implementat aquesta informació en una App gratuïta anomenada Residus, que també podeu trobar si la cerqueu amb el nom de Residu on vas?

S'han de separar els residus i no deixar-ne per terra -
S'han de separar els residus i no deixar-ne per terra
Autor: anoia verda
Calendari de recollida i repartiment de les fraccions -
Calendari de recollida i repartiment de les fraccions
Autor: anoia verda
Resultats recollida Argençola 2018 -
Resultats recollida Argençola 2018
Autor: anoia verda

Butlleti-n.1---juliol-2019.pdf



Etiquetes: residus àrees tancades argençola



Ho vols compartir?